Milletvekili Emre Çalışkan Mecliste Nevşehir’imizden gelen genç grupları ağırladı.
İlk olarak Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulu 7. ve 8. Sınıf öğrencilerini ağırlayan Milletvekili Çalışkan öğrencilere “Gazi Meclisimize hoş geldiniz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz “ dedi.
Milletvekili Emre Çalışkan İkinci olarak Dene-Yap atölyelerinde eğitim gören lise ve üniversiteli öğrencileri ağırladı.
Katılan öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve T3 vakfı ortaklığında kurulan bir atölye olan Dene-Yap atölyelerinde eğitim görmektedir.
Gençlerin yapmış oldukları ziyaretten dolayı mutluluklarını ifade eden Milletvekili Çalışkan, “Maşallah Nevşehir’imizde gençlerimizin bilime meraklı olması ve gayretleri bizleri mutlu etti. İnşallah en kısa sürede kendileriyle tekrar bir araya geleceğiz ve kendilerine yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Toplantı sonrası her iki grupla hatıra fotoğrafı çekildi.
Milletvekili Çalışkan Azerbaycan’da Türkpa Genç Parlamenterler Grubu Toplantısına Başkanlık etti
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı
Karapınar’da Bir İlk Artık Elektriğini Kendi Üretecek
Tatlarin Kadın Girişimci Kooperatifi İlk Mantar Hasadını Gerçekleştirdi