Sabah Vakti 02:00

Tff 3. Lig 3. gurup takımlarından Nevşehir Belediye Spor, yeni tip coronavirüsü (Covid-19) salgını nedeniyle liglere verilen aranın ardından antrenmanlara başladı.
Nevşehir Belediye Spor Futbol Takımı, yeni tip coronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle antrenmanlarına sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı.
Kırmızı Beyazlı futbolcular, liglerin ertelenme kararının alınmasının ardından teknik direktör Taner Öcal’ın hazırladığı program çerçevesinde, izinli oldukları sürece bireysel antrenmanlar gerçekleştirdi.
coronavirüsü önlemleri nedeniyle TFF. Liglere ara verilmesinin ardından zorunlu izne çıkan Nevşehir Belediye Spor ilk çalışmasını yaptı.
Nar Tesisleri’nde coronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenmanda futbolcular. Teknik Direktör Taner Öcal ve sağlık ekibi ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Taner Öcal yönetimimde gerçekleştirilen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarının uygulandığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
Oyuncular, kuvvet, dayanıklılık ve koşu çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.
Nevşehir Belediye Spor cumartesi günü yapacağı çift antrenmanla çalışmalarına devam edecek.







Sportif binicilik temel eğitimi duyurusu
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7472 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4495 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2856 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2731 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”