Akşam Vakti 20:15
Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti.
Nevşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 25 öğrenci ve 2 öğretmen NEVÜ’yü ziyaret etti. NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Selin Zengin Taşdemir ve NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Dr. Şevket Cihat Özer tarafından karşılanan öğrencilere ve öğretmenlere NEVÜ merkez kampüs gezdirilerek, kampüs içerisinde yer alan Hoca Ahmed Yesevi Kütüphanesi, Spor Merkezi ve spor tesisleri, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi, Eğitim Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi başta olmak üzere diğer bölüm ve programlar, öğrencilere sunulan imkânlar, eğitim, uygulama ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
Gezi sonunda, NEVÜ kampüsü ve üniversitenin sahip olduğu imkânlar ile ilgili olumlu görüşlerini bildiren öğrenci ve öğretmenlerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.
NEVÜ’de “Kent Yaşamında Sokak Hayvanları; Halk Sağlığımıza Etkileri ve Çözümleri” Konulu Seminer Düzenlendi
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
35233 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4224 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3358 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2777 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme