Sabah Vakti 06:08
Nevşehir’de bireysel silahlanmanın önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez ve Derinkuyu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında 22 adreste arama gerçekleştirildi.
Yapılan aramalarda; 1 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız kurusıkı tabanca, parçaları sökülmüş vaziyette 1 tabanca, 6 ruhsatsız av tüfeği, 1 tabanca şarjörü, 1 kurusıkı şarjörü, 299 adet 9 mm tabanca fişeği, 18 adet kurusıkı tabanca fişeği, 10 adet av tüfeği fişeği, 15 bıçak ve 4 muşta ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
Sahte Kimlikle Yakalandı, Suç Dosyası Kabarık Çıktı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı