Sabah Vakti 02:00

Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timlerince sorumluluk sahalarında meydana gelen kazaların yapılan detaylı inceleme ve analizlerde kazanın oluşumunda sürücülerin %100 oranında kusurlu oldukları, kaza sonrası ölüm ve yaralanmaları engelleyen emniyet kemeri ve kask gibi güvenlik tedbirlerini uygulamadıkları tespit edildi.
Trafik kazalarını, kaza sonrası ölüm ve yaralanmaları önlemek sürücülerde algılanan yakalanma risk duygusunu artırmak maksadıyla Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timlerince 13 Nisan 2026 günü Drone ile Havadan trafik denetimleri gerçekleştirildi.
Yapılan denetimlerde 320 araç ve sürücü kontrol edilmiş, kask takmayan, sürüş esnasında cep telefonu kullanan ve trafik ışık ve işaretlerine riayet etmeyen 3 sürücü drone görüntülerinden tespit edilerek haklarında Trafik İdari Yaptırım Para Cezaları uygulandı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı olarak Vatandaşlarımızın trafikte huzur ve güven içerisinde seyahat edebilmeleri, meydana gelebilecek ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaları kaza sonrası ölüm ve yaralanmaları önlemek amacıyla eğitim ve denetim faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam edeceği açıklandı.
4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”