16,1354$% 1.29
17,3021€% 1.5
965,08%1,74
1.859,23%0,32
%
473847฿%-2.39585
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri temel gıda ürünlerinde KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesine yönelik düzenlemenin ardından market, alışveriş merkezleri ve bakkal gibi işletmelerde denetimlerine devam ediyor.
Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince, zincir marketler başta olmak üzere kentteki tüm marketleri kapsayacak şekilde denetim yapıldı.
Bu doğrultuda, marketlerdeki ürünlerde yüzde 7’lik KDV indiriminin uygulanıp uygulanmadığı, ürün fiyatlarının karşılaştırılması, etiket fiyatı ile kasa fiyatının tutup tutmadığı ve ürün son kullanım tarihi kontrol edildi.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri marketler ve gıda ürünü satan tüm iş yerlerinde denetimlerini sürdürecek.
Kar yağışı yeraltı su kaynakları için çok önemli
İMZALAR ATILIYOR; TÜRK EĞİTİM SEN 4 İLÇE VE ÜNİVERSİTEDE YETKİLİ SENDİKA
EBS Acıgöl ilçe temsilciliğine Emre Çalışkan getirildi
Kaymakam Karataş, 180 hane ziyareti yaptı
Acıgöl ve Ürgüp Kaymakamlarından Başkan Salaş’a taziye ziyareti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.