Sabah Vakti 02:00
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Merkezi’nde toplanan yardım malzemeleri, Nevşehir Valiliği koordinasyonunda depremden etkilenen bölgelere gönderilmeye devam ediliyor.
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valiliği AFAD onay ve koordinesinde depremzedelere yardım amacıyla Rektörlük olarak üniversitenin Spor Merkezi’nde oluşturdukları ‘Yardım Malzemeleri Toplama Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Üniversitede görev yapan akademik ve idari personel ile eğitim gören öğrencilerin gönüllülük esasıyla yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Aktekin, yardım kampanyasına destek olmak isteyen herkese de çağrıda bulunarak yardımlarını NEVÜ Spor Merkezi’nde oluşturulan “Yardım Malzemeleri Toplama Alanı”na teslim edebileceklerini söyledi.
NEVÜ Yardım Toplama Merkezi’ne ulaştırılan kıyafet, gıda, çocuk maması, çocuk bezi, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgelerine gönderilecek yardım malzemeleri burada görevliler tarafından tasnif edilip paketlendikten sonra araçlarla Valilik koordinasyon merkezine ulaştırılmakta.
MHP ve Ülkü Ocaklarından deprem yardımı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal