Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
Ortahisar Belediyesi tarafından her yıl 1. ve 7. aylarda yapılması planlanan halk buluşmalarından ilki, Ortahisar Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşecek.
Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Her yıl 1. ve 7. aylarda yapmayı planladığımız, geniş katılımlı halk toplantımızdan ilkine tüm Ortahisarlı Hemşehrilerimizi bekliyoruz.
Seçildiğimiz günden bugüne kadar neler yaptık? Biz sizlere anlatalım. Siz sorun biz cevaplayalım. Buyurun kasabamızı birlikte yönetelim. Hesap verilebilir, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışı ile sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Bütün kasaba halkımız davetlidir” dedi.
Mithat Körler’den Başkan Aktürk’e ziyaret
Karapınar’da şükür kurbanı kesildi
Acıgöl Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi’nin Etwınnıng başarısı
Öğrenciler Tubitak Bilim Fuarındaydı
Başkan Kaya’dan taziye mesajı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.