Akşam Vakti 18:08
Türkiye Badminton Federasyonun 2025 yılı faaliyet takviminde yer alan 28-30 Ocak 2025 tarihleri arasında Türkiye İşitme Engelliler Badminton Şampiyonası ve 31 Ocak – 02 Şubat 2025 tarihleri arasında Para Badminton Türkiye Şampiyonası Çorum Osmancık’ta düzenlendi.
Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Osmancık Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından İşitme Engelliler kategorisinde Şaban Ali Uğurlu, Para Badminton kategorisinde ise Musa Korkmaz ve Çınar Yandı katıldı.
İşitme Engelliler kategorisinde Şaban Ali Uğurlu, yıldız tek erkekler kategorisinde Türkiye 3.sü olurken, Para Badminton kategorisinde Musa Korkmaz karışık çift maçında Türkiye 3.sü oldu. Çınar Yandı ise teklerde Türkiye 3.sü, çift erkekler maçında ise Türkiye 1.si oldu ve milli takım kampına davet edildi.
İl Müdürü Muhsin Özdemir sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Satranç Şampiyonalarında Altınyıldız Farkı
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7709 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4602 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2999 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2842 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı