Akşam Vakti 18:20
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Korkmaz ilimizin en önemli sorunlarından alan sanayi sitesi sorununun çözümü kapsamında Ak Parti Heyetiyle birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanı Mustafa Levent Sungur’ u ziyaret ettiler.
Ak Parti İl Başkanı Muhammed Fevzi Aygün, Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen’in bulunduğu heyetle birlikte Başkan Pınarbaşı ve Oda Başkanı Korkmaz, esnaf ve sanatkarların Nevşehir Sanayi Projesiyle ilgili taleplerini ileterek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, “bugün Ak Parti heyeti ile TOKİ başkanımızı ziyaret ederek; ilimizin kanayan yarası sanayi sitesi sorununun çözülmesi için atılacak somut adımları görüştük. Temennimiz odur ki esnaf ve sanatkarlara yakışır bir sanayi sitesi artık ilimize de kazandırılsın. Yıllardır Oda Başkanımız Ramazan Korkmaz ile beraber bunun için çaba sarf etmekteyiz ” dedi.
Ramazan’da Gönül Sofraları Dolup Taşıyor
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı