Sabah Vakti 06:07
NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gıda Teknolojisi Alanı Gıda İşleme Dalı Öğrencileri bahçelerinden topladıkları elmaları taş pres uygulamasıyla organik sirkeye dönüştürdüler. Ayrıca Metal Teknolojisi öğrencileri tarafından da porselen saatler yapıldı.
15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilal Köse ve Gıda Teknolojisi Alanı Gıda İşleme Dalı ve Metal Teknolojisi Alanı Öğrencileri Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı makamında ziyaret ederek okullarında üretmiş oldukları sirke ve duvar saatlerinin tanıtımını yaparak üretim süreci hakkında bilgiler verdiler.
Üretilen elma sirkelerinden ve duvar saatlerinden birkaçı Belediye Başkanı Ercan Ertaş’a hediye olarak takdim ettiler.
Belediye Başkan Ercan Ertaş yapılan çalışmalardan ve ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü Bilal Köse ve öğrencilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
![]()
Acıgöl’de salgın denetimleri sürüyor
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı