Güneş Vakti 13:02
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, trafikte akrobatik hareketler yaparak güvenliği tehlikeye atan bir motosiklet sürücüsü tespit edildi.
Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesinde kaydedilen görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün akrobatik hareketler yaptığı belirlendi. Yapılan araştırma sonucunda motosikletin 50 … plakalı olduğu ve sürücüsünün Y.A. isimli şahıs olduğu tespit edildi.
Trafik Jandarması timlerince yapılan işlemde, motosiklet ile akrobatik hareketler yapmak ve diğer kural ihlalleri nedeniyle sürücüye toplam 48 bin 500 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyeti 60 gün süreyle geri alınırken, motosiklet de 60 gün trafikten men edildi.
Sürücü hakkında ayrıca trafik güvenliğini kasten tehlikeye düşürmek suçundan adli işlem başlatıldı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kazaların ve can kayıplarının önlenmesi amacıyla özellikle kural ihlali yapan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüleceği belirtildi.
Nevşehir İl Jandarmadan 5 Bin Kişiye Bilgilendirme
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi