Sabah Vakti 02:00
Ürgüp Belediyesi, vatandaşların sağlığı için sivrisinek, larva ve çeşitli haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.
Ürgüp Belediyesi ekipleri, karasinek, sivrisinek ve kene gibi haşerelerin insan sağlığını tehdit etmemesi amacıyla kimyasal mücadele yöntemlerle çalışmalarına devam ediyor.
Ekipler tarafından mesai saati gözetmeksizin sivrisinek ve karasinek larvalarına karşı kanalizasyon, park ve bahçe, fosseptik vb. üreme alanlarında belli periyotlarla ilaçlama çalışmaları yapılıyor.
İlçede yaşayan vatandaşlar ve turistlerin sağlığını ön planda tuttuklarını belirten Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, “İlçemizin huzuru, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.
Ürgüp Zabıtasından Bayram Denetimi
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı