Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
19,0380$% 0.08
20,5758€% 0.37
1.188,71%0,12
1.974,00%0,05
7.867,00%0,05
1.940,98%0,06
4.959,41%1,08
539480฿%0.67862
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan “Uyuşma, Geliş! Ki tütsün Ocaklar” adlı uyuşturucu maddelerle mücadele konusundaki farkındalık sergisine, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Türk Eğitim Sen İl Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen İl Başkanı Mehmet Burunkaya, Kamu Sen’e bağlı sendika temsilcileri, Ülkü Ocakları teşkilatları, gönüldaşlar ve vatandaşların katılımı ile Nissara AVM’de sergilendi.
Konuya dair yapılan açıklamada “Sergimizde uyuşturucu maddelerin ne gibi ve nasıl zararlar verebileceği ele alınmış, başına yansıyan üzücü haberlerden bazıları sunularak önemli bir farkındalık oluşturulmuştur.
Gençlerimiz için bu lanet batak karşısında önleyici bir çalışma niteliği taşıyan sergimizin açılışında madde bağımlılığı ile mücadelemizin son uyuşturucu madde yok olana kadar kararlılıkla süreceğini yineledik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi, bizi bu önemli etkinliğimizde yalnız bırakmayan hemşehrilerimize saygılarımızı sunarız” ifadelerini kullanıldı.
Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılık İle Mücadele Günü
Kadınlara anne sütü eğitimi verildi
Öğrenciler ilk karnelerini Başkan Güneş’ten aldılar
Acıgöl 4 Temmuz Ve Tuz Köy İlk Ve Ortaokullarında Kitap Sevinci
Acıgöl HEM’de yepyeni ürünler üretiliyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.