Sabah Vakti 06:06
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Göç İdaresine yapılan ek hizmet binası ve yabancılar için açılan Türkçe Öğrenim Merkezi (TÖMER) kursunda incelemelerde bulundu.
Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret eden Becel, Suriyeliler başta olmak üzere göçmenlere yönelik yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında İl Göç İdaresi Müdürü Akif Doksar’dan bilgi aldı.
Gerçekleşen ziyarette Vali Becel, Suriye’de yaşanan iç savaş sonrasında gelen Suriyeliler başta olmak üzere diğer yabancı uyruklu şahıslarla ilgili yapılan iş ve işlemler ile Göç İdaresi tarafından yürütülen projeler ve yapılan insani yardımlar konusunda bir brifing aldı.
Brifing sonrası Vali Becel, Göç İdaresi bünyesindeki bürolarda incelemelerde bulunarak, kurum personeline çalışmalarında başarılar dileyip, Göç İdaresine işlemler için gelen yabancı vatandaşlarla sohbet etti.
Kuşlar için billboardlara yemlikler asıldı
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı