
Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanlığı, son günlerde medyada çıkan iddiaları yanıtladı. Genel Başkan Ümit Özdağ’ın gözaltına alınmasının ardından teşkilatın süreci yakından takip ettiği ve desteklerini sunduğu belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,
”Son günlerde medyada yer alan bazı haberler, teşkilatımız hakkında asılsız iddialar içermektedir. Öncelikle, Zafer Partisi Nevşehir İl Teşkilatı olarak, Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’ın her zaman yanında olduğumuzu ve süreçleri yakından takip ettiğimizi vurgulamak isteriz.
Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’ın, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamalarıyla gözaltına alınmasının ardından partimizin birçok teşkilatı nöbet tutarak desteklerini göstermiştir. Bu kapsamda, Nevşehir teşkilatımız da üzerine düşeni yapmış, İstanbul Adliyesi’nde GİK üyemiz Sayın Aşıkoğlu ve İl Başkanımız Sayın Muhammed Yardımcı süreci birebir takip etmiştir. Bununla birlikte, Nevşehir teşkilatımız Nissara AVM önünde bir basın açıklaması düzenleyerek kamuoyunu bilgilendirmiştir.
Bazı medya kuruluşlarının, teşkilatımızın bu süreçte sessiz kaldığına dair oluşturduğu algı gerçeği yansıtmamaktadır. Zafer Partisi Nevşehir İl Teşkilatı olarak, liderimizin ve partimizin her zaman arkasında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.”
CHP Nevşehir İl Başkanı Yumuş Bolu’da
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni