
Nevşehir Belediyesi sıcak asfalt serimi ve üstyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda yol çizgileri, trafik uyarı ve tanzim işaretleri ile trafik güvenliğini artırıyor.
Gerçekleştirdiği üstyapı yatırımları ile şehir merkezindeki ulaşım konforunu arttıran ve 21 ayda 44 km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek bir rekora imza atan Nevşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda yol çizgi çalışması yaptı.
Asfalt serimi tamamlanarak yaya kaldırımları yenilenen yerlerde yapılan yol çizgisi ve işaretleme çalışmaları sayesinde trafik düzeni daha kontrollü sağlanırken, sürücüler de trafik kuralları konusunda farkındalık sahibi oluyor.
Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Cevher Dudayev Mahallesi, 2000 Evler Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Esentepe Mahallesi, 20 Temmuz Mahallesi, İbrahimpaşa Mahallesi, Sümer Mahallesi, 350 Evler Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çizgi çalışması yaptı.
Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yollarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından gerçekleştirilen çalışmalarda, uluslararası standartlara uygun, sıcağa dayanıklı, gece sürücüler için parlama özelliğine sahip ve dikkat çekici boya kullanıldı.
TES. BAŞKAN YRD. ABDULLAH ÇAMCI NEVÜ’YE VE ŞEHRİMİZE PROJELERİ İLE DEĞER KATAN BİLİM İNSANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ.
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67948 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35098 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9822 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7302 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni