
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan için yatırım ve projelere ara vermeden devam ederken sona yaklaşan projelerle ilgili de vatandaşa müjde verdi.
Sincan Belediyesi, 3 farklı noktada yüzme havuzlarıyla gençleri buluşturmaya hazırlanıyor. Özellikle gençler ve çocukların dört gözle beklediği yüzme havuzlarında sona yaklaşıldı. Sincan Belediye Başkanı Ercan Çimşit Mahallesi yüzme havuzunun tamamlandığı müjdesini verdi.
Sincan havuzlar için gün sayıyor
Toplamda 980 metrekarelik bir alan içerisinde yer alan, 12,5-25 metre ebatlarında olan yarı olimpik yüzme havuzlarının 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. Yeni Çimşit Mahallesinde yapılan yüzme havuzunun yapımı biterken; Törekent Mahallesi yüzde 80, Mustafa Kemal Mahallesi de yüzde 65 tamamlandı.
Göreve başlarken ‘Sincan’ı sanatın, sporun, kültürün merkezi yapacaklarını söylediğini hatırlatan Sincan Belediye Başkanı Ercan, “Gençliğe yaptığımız bu hizmetler karşılığında bizim geleceğimiz olarak alacağımız, maddi olarak ölçülemeyecek kadar değerli hizmetler. Hamdolsun birçok hizmetleri hayata geçirdik. 3 tane yüzme havuzumuz yakın zamanda hizmete girecek” dedi.
Balıkçılar Beyşehir Gölü kıyısında kar ve yağmur için dua etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70261 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37580 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9959 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7396 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”