
Nevşehir Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk meclisi için toplandı.
Nevşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın, AK Parti 160.Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunmasından dolayı Belediye Başkan Vekili Nafiz Dirikoç’un başkanlık ettiği toplantıya; AK Parti, MHP, İYİ Parti ve bağımsız meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan katıldı.
Denetim Komisyonu üye seçimleri ile başlayan toplantıda Zabıta ve İtfaiye personelleri için aylık maktu fazla çalışma ücretleri ve sözleşmeli personel ücret tespiti yapılarak oy birliği ile kabul edildi.
Birim müdürleri ve üst yöneticiler hakkında meclis üyelerinin bilgilendirilmesi ile devam eden toplantıda ardından imar plan değişiklikleri görüşüldü. Libya’nın Gıryan Kenti ile kardeş şehir ilişkilerinin kurulması hakkındaki teklifin oy birliği ile kabul edildiği mecliste daha sonra özel halk otobüsleri yönetmelik değişiklikleri görüşülerek karara bağlandı.
Nevşehir Belediye Meclisi, şubat ayı toplantısını 2 Şubat 2023 Perşembe günü yapılacak.
Altınyıldız’da Kapadokya Bitkileri Sergisi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68509 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35681 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9846 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7319 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı