Sabah Vakti 05:36
13eTwinning Ulusal Konferansı 26-28 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.
Her yıl düzenlenen eTwinning Ulusal Konferansı’nın 13’üncüsü bu yıl 26-28 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.
Konferansa farklı üniversitelerden akademisyenler, eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi yetkilileri ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirmiş oldukları uluslararası projelerle en yüksek puanı alan proje sahibi öğretmenler olmak üzere toplam 296 kişi katıldı. Konferansta öğretmenlerin yürüttüğü projelerden her ilden bir stant seçilmek üzere toplam 30 stant açılarak başarılı projeler katılımcılara örnek teşkil edecek şekilde sergilendi. Katılımcı öğretmenlere ilham verecek çağrılı konuşmacılar, atölye çalışmaları, örnek stant uygulamaları ve daha birçok uygulamalı eğitim etkinlikleri yürütüldü.
Nevşehir’den 13.eTwinning Ulusal Konferansı’na 42 bin proje arasından başarılı olarak seçilen Mihriban Emin Günel Ortaokulu Nevşehir’in gururu oldu.
Okul İdaresi, “İngilizce Öğretmeni Çiğdem Korkmaz ve 23 Nisan Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Zehra Kayaaslan’ı tebrik eder, başarılanın devamını dileriz” açıklamasında bulundu.
Açıkgöz’den Çelebi’ye başarılar, Bilgiç’e teşekkür
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71429 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38922 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10241 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7670 kez okundu
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi