
Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.
Programımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarının manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Her çocuk özeldir adlı sandalye dansı, misket gösterisi, ateş böceği dansı, bayrak ve jimnastik gösterisi ile piyano eşliğinde İngilizce şarkılardan oluşan koro ve şiirlerle devam etti.
Anaokulu Müdürü Sayın Hülya ÇETE yaptığı konuşmada; programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür etti. Öğretmenlerimize çiçek sunumunun ardından öğrencilerimize madalyalar hediye edildi.
Programın hazırlanmasında emeği geçen Anaokulu öğretmenlerimiz; Şenay özlü, Elif Nur Karakoç, Buse Tandoğan Kreş öğretmenlerimiz Merve İnce Özkütük, Ayten Ablak, İngilizce Öğretmenimiz Şeyma AYDIN, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Beyza PARLAR, Müzik Öğretmenimiz Bedirhan Çağlar ÇOTUK, Halk Oyunları öğretmenimiz Kübra EKİCİ, Psikoloğumuz Şevval ÖZBİLGİÇ ve sevgili öğrencilerimize, programda bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.
Bugünde varlıklarıyla hayatımıza neşe katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımızla kutlarız.
Besteli Mevlid, kaleme alındığı Bursa’da ilk kez seslendirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69962 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37390 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı