
Nevşehir’de özel halk otobüslerinde kredi kartı ile ödeme ve NEVKART online yükleme işlemlerinde yaşanan sorunun çözümü için çalışmalar sürüyor. Türkiye’nin çeşitli illerinde de yaşanan sorunun otobüslerde bulunan cihazlardaki modemlerin veri akışından kaynaklandığı bildirildi.
Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;
“Özel halk otobüslerinde NEVKART yerine kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen ve NEVKART için online yükleme yapamamaları ile ilgili yaşadıkları sorunun otobüslerde bulunan terminaller içerisindeki modemin veri akışından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Nevşehir’in yanı sıra Türkiye’nin bazı illerinde de son iki gündür yaşanan sorunun çözümü için NEVKART yetkilileri modem değişikliği yapacaklarını bildirmiş olup bu süreçte vatandaşlarımızın mağdur olmaması için özel halk otobüslerinde kısa bir süre kredi kartı ile ödeme yapmamaları ve NEVKART dolumlarını online yerine dolum noktalarından gerçekleştirmeleri gerekmektedir.” denildi.
TES. Bşk. Yrd. Abdullah Çamcı; Mutlu Çalışanların Üniversitemize Ve Şehrimize Daha Fazla Katkı Sağlayacağına İnanıyoruz.
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68003 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35140 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9824 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7307 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı