
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında kamp düzenleyecek.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında kamp yapacak.
Göreme’de gerçekleştirilecek kamp 28 Ekim Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayıp 29 Ekim Pazar günü gün doğumunda sona erecek.
Katılımcılar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Türk bayraklarıyla havalanan sıcak hava balonlarını izleme imkanı bulacak.
Gece kamp ateşinin yakılacağı etkinlikte gazeteciler doyasıya eğlenecek.
Türkiye gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, kamp dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, İl Müdürü Muhsin Özdemir ve personellerine teşekkür etti.
Ekici, çeşitli kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa etkinlikler yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
Başkan Savran, Ankara’da TBB Meclis Toplantısına Katıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67547 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34624 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni