
Nevşehir Valisi Ali Fidan ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Cumhuriyet ile aynı yaşta olan asırlık çınarları ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, eşi Prof. Dr. Fatma Fidan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve eşi Nejla Savran, 1923 doğumlu Saadet Kılıç ve Makbule Dalcı’yı evlerinde ziyaret ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.
Ziyarette, asırlık çınarların ellerini öperek bir süre sohbet eden Vali Fidan ve beraberindekiler birlikte fotoğraf çektirdikleri Kılıç ve Dalcı’ya hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.
Belediye Başkanı Savran, “Cumhuriyetimizle yaşıt olan sizin gibi büyük çınarları ziyaret etmek, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı. Siz kıymetli büyüklerimiz, varlığınız ile bizlere güç veren, geçmişten geleceğe ışık tutan değerlerimizsiniz. Size sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi.
Musa ERTAŞ Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesine Katıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69673 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37182 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9942 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7378 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı