
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, bütün acıların paylaşıldığı, yaşlı, engelli, şehit yakını, gazilerimiz gibi toplumumuzun her kesiminden ilgi ve desteğe muhtaç vatandaşlarımıza karşı gerekli hassasiyetin, saygı, sevgi ve hürmetin gösterildiği müstesna günler olarak değerlendirilmelidir.
Bu anlamlı günlerin; ülkemizin birlik ve beraberliğinin pekişmesine, dünyanın dört bir yanında sıkıntılar içerisinde olan Müslümanların huzura kavuşmasına ve dünya barışının sağlanmasına vesile olması temennisiyle, saygıdeğer Nevşehir halkının, tüm iş dünyamızın, kamu çalışanlarının ve ailelerinin, vatani görevini yapan er ve erbaşların Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.” dedi.
İyi ki doğdun Elif Duru
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68064 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35159 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9824 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7309 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı