
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nissa Buklet Fabrikasında üretimine başlanacak yeni ürünleri inceleyerek şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve turizm sektöründeki konaklama tesisleri için terlik, şampuan, sabun ve saç kremi gibi buklet ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği Nissa Buklet Fabrikası’nda incelemelerde bulundu. Fabrikanın üretim tesislerini gezerek çalışanlarla bir süre sohbet eden daha sonra şirketin üretim ve pazarlama faaliyetleri hakkında Nevşehir Belediyesi Turizm ve Spor A.Ş yöneticilerinden bilgi aldı.
Arı’ya Nissa Buklet Fabrikası’ndaki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çöler ve bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Kapadokya Güzel Atlar Diyarı Kayaşehir Festivali ERTELENDİ
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67545 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34614 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni