
Nevşehir’de toplu taşıma araçlarında uygulanacağı belirtilen kartlı sistemin yeni yılın ilk günlerinden itibaren uygulamaya sokulabileceği belirtiliyor.
Nevşehir il merkezinde 75 dolayında toplu taşıma aracının kartlı geçiş sistemine geçebilmesi için hazırlıkların sürdürüldüğü belirtiliyor.
Sistemin devreye girebilmesi için gerekli alt yapı hazırlıklarının sürdüğü öğrenilirken, yeni sistem özellikle 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz toplu taşıma araçlarında karşı karşıya kaldıkları sorunların da ortadan kalkmasını da sağlayacak.
Zira edinilen bilgiye göre yeni sistemle birlikte kartına ücretsiz toplu taşıma ücreti yatırılması beklenen 65 yaş üstündeki vatandaş bu konuda otobüs şoförleriyle olumsuz diyaloglar yaşamayacak.
Kale ve yeraltı şehri Nevşehir’e değer katacak
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68110 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35191 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9825 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7310 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı