Sabah Vakti 05:50
İstinye Üniversitesi ev sahipliğinde 23-25 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen DataMedX Hackathon’da sağlık, yapay zeka ve veri bilimi alanlarında yarışan Altınyıldız Koleji Fen Lisesi Öğrencisi Hasan Talha Güzeller yarışmada 2. oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Altınyıldız Koleji Fen Lisesi Öğrencisi Hasan Talha GÜZELLER,
“Geleceğin sağlık çözümleri için yoğun tempolu, öğretici ve ilham verici bir deneyim yaşadım. Bu süreçte edindiğim bilgi, deneyim ve yeni bakış açıları benim için çok kıymetliydi. Etkinliği düzenleyen İstinye Üniversitesi, Türk Telekom ve Evideep’e teşekkür ederim.” dedi.
Ortaya koyduğu sağlık alanındaki gerçek problemleri yapay zeka ve veri bilimiyle çözüme kavuşturan ve geleceğin sağlık teknolojilerine ilham veren projelere imza atan öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Programı Düzenlendi
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı