
AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Feyzi Aygün, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 172. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na teşkilat üyeleriyle birlikte katıldı.
Toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir de eşlik etti.
İl Başkanı Aygün yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 172. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. AK davamızın kutlu yürüyüşünde, birlik ve kardeşlik ruhuyla çıktığımız bu yolda yeni hedeflere kararlılıkla ilerliyoruz. Toplantımızın, partimiz ve teşkilatlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum,” ifadelerine yer verdi.
Toplantı kapsamında, teşkilat çalışmaları, yerel ve genel siyasete ilişkin değerlendirmeler ile 2028 hedefleri masaya yatırıldı.
Belediye Başkanı Arı, Erenler ve Esenler Caddesi’nde
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67544 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34606 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni