
Nevşehir’in 350 Evler Mahallesi’nde, hayırsever iş insanları Fatih Dirikoç ve Salih Dirikoç tarafından anneleri Cemile Dirikoç ve Zülal Dirikoç adına yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış programına Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın yanı sıra, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı M. Feyzi Aygün de katıldı.
Vali Ali Fidan, merkezin yapımını sağlayan Dirikoç Ailesi’ne teşekkür ederek, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda okul, cami, aile sağlığı merkezi gibi eserlerin kazandırılmasında Nevşehirli hayırseverlerin önemli katkılar sunduğunu belirtti. Hemşehrilerin hayır işlerinde yarışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bazı Mahallelerde Su Kesintisi Uygulanıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70531 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37813 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9987 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7423 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
