
Zafer Partisi Nevşehir İl Başkanı Muhammed Yardımcı, özel sebepleri ve iş yoğunluğu dolayısıyla sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.
Başkan Yardımcı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Çok kıymetli hemşehrilerim, 04.01.2025 tarihi itibariyle, Sayın Genel Başkanımız Ümit Özdağ Bey’in takdirleriyle İl Başkanı olarak görevlendirilmiş, o günden bugüne de görevimi en iyi şekilde ifa etmeye gayret göstermiş bulunmaktayım.
Bu süreçte daima yanımda olan GİK Üyemiz Burak Aşıkoğlu Bey’e, tüm İl Yönetim Kurulu üyelerimize ve değerli parti üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da Genel Başkanımız Ümit Özdağ Bey’in ve teşkilatımızın emrinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kendi özel sebeplerim ve iş yoğunluğum nedeniyle il dışı çalışmalarımın artacak olmasından kaynaklı görevimden ayrılıyorum. Zafer, Türk Milleti’nindir!”
Vali Fidan’dan İl Müdürü Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69437 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36929 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9913 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7356 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı