
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Belediyesinin ev sahipliğinde ‘2019 Yılı Türkiye’nin Dış Politikası’ paneline katıldı.
Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen panelin açılışında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Ülkemizi 2002 önce ve sonrası şeklinde değerlendirmek gerekiyor.
Öncesinde Avrupa’nın ve Dünyanın tüm isteklerine boyun eğen ve her şeyi kabul eden bir Türkiye’den 2002 sonrasında artık masada oyun bozan ülke değil aynı zamanda masada oyun kuran ülke konumuna gelmiştir.
Bir Türk vatandaşı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum “ diye konuştu.
Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2019 Yılı Türkiye’nin Dış Politikası paneline Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz moderatörlük yaptı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Gazeteci Hasan Öztürk’ün konuşmacı olarak katıldığı panel yaklaşık 2 saat sürdü.
Panelde, Rektör Bağlı ve katılımcılar ‘2019 Yılı Türkiye’nin Dış Politikası’ hakkındaki değerlendirmelerini izleyiciler ile paylaştı.



Türkiye güven huzur uygulaması gerçekleştirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68577 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35792 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9849 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7322 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı