Sabah Vakti 04:46

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, ortak sosyal medya paylaşımlarıyla kente 1200 kişilik ilave İşgücü Uyum Programı (İUP) kontenjanı sağlandığını duyurdu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile yapılan görüşmelerin ardından Nevşehir’e kazandırılan yeni kontenjanın, iş arayan vatandaşların istihdama katılımını artıracağı ve iş gücünün niteliğini güçlendireceği belirtildi.
Aygün, Özgün ve Çalışkan, istihdam imkanlarının genişletilmesinin kent için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, sağlanan destek için Bakan Işıkhan’a teşekkür etti. Nevşehir’in ihtiyaç duyduğu yatırım ve desteklerin takibinin sürdürüleceği ifade edildi.
‘Küller ve Taşlar’ Fotoğraf Sergisi Açıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71128 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38640 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10173 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7612 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı