

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, ortak sosyal medya paylaşımlarıyla kente 1200 kişilik ilave İşgücü Uyum Programı (İUP) kontenjanı sağlandığını duyurdu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile yapılan görüşmelerin ardından Nevşehir’e kazandırılan yeni kontenjanın, iş arayan vatandaşların istihdama katılımını artıracağı ve iş gücünün niteliğini güçlendireceği belirtildi.
Aygün, Özgün ve Çalışkan, istihdam imkanlarının genişletilmesinin kent için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, sağlanan destek için Bakan Işıkhan’a teşekkür etti. Nevşehir’in ihtiyaç duyduğu yatırım ve desteklerin takibinin sürdürüleceği ifade edildi.
‘Küller ve Taşlar’ Fotoğraf Sergisi Açıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67544 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34606 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni