AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Feyzi Aygün, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ile birlikte Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) yönetimiyle bir araya geldi.
Ziyarette, NOSB Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, NOSB Müdürü Ercan Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda, organize sanayi bölgesinde devam eden çalışmalar, yürütülen projeler ve önümüzdeki döneme ilişkin ihtiyaçlar kapsamlı şekilde ele alındı.
NOSB’nin Nevşehir’in üretim gücü ve istihdam kapasitesi açısından önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Aygün, sanayicilerle istişare içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Aygün, “Nevşehir’imizin sanayide daha güçlü, daha rekabetçi ve daha üretken bir yapıya kavuşması için iş dünyamızla iş birliğimizi sürdürüyoruz. Üreten, istihdam sağlayan ve katma değer oluşturan her yatırımın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Toplantıda ayrıca, sanayi altyapısının güçlendirilmesi ve yeni yatırım alanlarına yönelik planlamalar da değerlendirildi.



Genel
Genel
Genel
Genel
Genel
Genel
Nevşehir OSB’de Sanayi ve İstihdam Odaklı Değerlendirme Toplantısı
Devlet Destekli Tarım Sigortaları Bilgilendirme Programı Tamamlandı
Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sanal Sergisi Yayında
Araştırma Projeleri Yarışması Kayseri Bölge Sergisi Sonuçlandı
Kardelenli Minik Yüreklere Sevgi Aşılandı