İkindi Vakti 17:13

Brezilya’nın Ankara Büyükelçisi Gilda Motta Santos Neves, Nevşehir Valisi Ali Fidan’ı makamında ziyaret etti.
Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Büyükelçi Neves ile gerçekleştirilen görüşmede; Kapadokya Bölgesi’nin sahip olduğu kültürel ve doğal miras unsurları çerçevesinde turizm potansiyeli ele alındı. Türkiye ile Brezilya arasındaki dostane ilişkiler ve stratejik ortaklık zemininde, özellikle turizm alanında geliştirilebilecek iş birliği imkânlarının artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Ali Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri dolayısıyla Büyükelçi Neves’e teşekkür etti.
Ziyarette ayrıca Kapadokya Alanı Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı, Nevşehir ve Kayseri Bölgesi Brezilya Fahri Konsolosu Ömer Tosun da hazır bulundu.
TEKNOFEST 2026 Teknoloji Yarışmalarına Başvurular İçin Süre Uzatıldı!
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70943 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38339 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10113 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7550 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme