
Ali Fidan, Kapadokya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlılarla iftar programında bir araya geldi.
Düzenlenen programa Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Çam, Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, İl Müftüsü Kazım Güzel ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk da katıldı.
İftar programında konuşan Vali Fidan, büyüklerin toplum için taşıdığı öneme dikkat çekerek, “Kıymetli Büyüklerimiz; sizler hayat tecrübesiyle bizlere yol gösteren, geçmişten geleceğe uzanan köprü vazifesi gören en kıymetli hazinelerimizsiniz. Bugün sahip olduğumuz değerlerin, birlik ve beraberlik ruhunun mimarları sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.
Devletin yaşlıların huzur ve güven içerisinde bir yaşam sürmesi için tüm imkânlarını seferber ettiğini belirten Fidan, her zaman yanlarında olmaya ve ihtiyaçlarını yakından takip etmeye devam edeceklerini söyledi.
Vali Fidan, Ramazan ayının sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulunarak, “Tuttuğunuz oruçların ve ettiğiniz duaların kabul olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sizlere hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyor; hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.
Program, iftarın ardından yapılan sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Başkan Arı, ”Nevşehir Belediyesi Başkanlık Makamını Sahur Sofrasına Çevirdik”
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69987 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37412 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı