Sabah Vakti 02:00
Nevşehir Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Vali Ali Fidan, Türk Polis Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ile beraberindeki emniyet personelini makamında kabul etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan tüm emniyet personelinin Polis Haftası’nı kutladı.
Emniyet teşkilatının kamu düzeninin sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Fidan, polislerin hukukun üstünlüğü çerçevesinde büyük bir özveriyle çalıştığını ifade etti.
Vali Fidan açıklamasında, vatan, millet ve devlet sevgisiyle görev yapan emniyet mensuplarının gerektiğinde canlarını ortaya koymaktan çekinmediğini belirterek, şehit polisleri rahmetle andı, gazilere şükranlarını sundu. Fidan, görevini sürdüren tüm emniyet personeline de çalışmalarında başarılar diledi.
Nevşehir Ülkü Ocakları’ndan “Türk Dünyası” Adımı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71105 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38615 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10169 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7608 kez okundu
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal