Akşam Vakti 20:18

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr Hasan Tartar, sağlık hizmetlerinin fedakâr neferleri olan hemşire ve ebelerle bir araya gelerek günlerini kutladı.
Hastane bünyesinde görev yapan hemşire ve ebeleri ziyaret eden Tartar, sağlık çalışanlarının Hemşireler ve Ebeler Günü’nü tek tek tebrik etti. Hemşire ve ebelerin sağlık sisteminin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu vurgulayan Tartar, insan hayatına dokunan kutsal bir mesleğin büyük özveriyle icra edildiğini belirtti.
Hemşire ve ebelerin gece gündüz demeden görev yaptığını ifade eden Tartar, tüm sağlık çalışanlarına emekleri ve fedakârlıkları dolayısıyla teşekkür etti.
Samimi görüntülere sahne olan ziyaret programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Nevşehir’de Kurt Saldırısı: 55 Koyun Telef Oldu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70706 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38027 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10037 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7478 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”