Sabah Vakti 02:00
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammet Feyzi Aygün, Mustafapaşa’da gerçekleştirilen saha çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
Kahvaltı programına MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Mustafapaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, Tanıtım Medya Başkanı Furkan Şahin, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Uğur Cankurt, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata, belediye meclis üyesi adayları, teşkilat mensupları ve basın temsilcileri katıldı.
Programda, Mustafapaşa’nın geleceğine yönelik hazırlanan proje ve hedeflerin tanıtımı yapılırken, beldenin yaşam kalitesini artıracak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Lansman toplantısında konuşan Aygün, Mustafapaşa için sadece bugünün değil, geleceğin de planlandığını belirterek, “Birlikte yönetecek, birlikte karar alacak ve birlikte başaracağız” mesajı verdi.
Başkan Aygün, 7 Haziran sonrası süreçte de vatandaşların desteğiyle Mustafapaşa’yı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını ifade etti. Programa katılan basın mensuplarına teşekkür eden Aygün, yerel basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesindeki önemine dikkat çekti.
Başkan Çamcı’dan Kurban Bayramı Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71022 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38448 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10136 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7579 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme