Sabah Vakti 02:00

Nevşehir’de görev yapan mülki idare amirleri ile eşleri, “10 Ocak İdareciler Günü” münasebetiyle Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemek programında bir araya geldi.
Ürgüp Kayakapı Otel’de düzenlenen programda Vali Aktaş; “Mensubu olmaktan gurur duyduğum mülki idare mesleğinde, büyük bir fedakârlık ve çalışma azmiyle görev yapan sizlerin bu özel gününüzü kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Katılımcılar ise Vali Aktaş’a, düzenlenen program ve bir arada olmaktan duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.
Programa; Vali İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Vali Yardımcısı Mehmet Öz, İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldı.
Eczacılar Odası Başkanı Dörtkol, KGK’yı ziyaret etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70636 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37953 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10004 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7443 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”