Sabah Vakti 02:00
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürütürken Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Durmuş Ali Karakoca, veda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Valisi Hüseyin Kök’ü makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Hüseyin Kök, Karakoca’ya Nevşehir’de görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü başarılı çalışmalar ve sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Kök, yeni görev yeri olan Fethiye’de de başarılı çalışmalar gerçekleştirmesi temennisinde bulunarak kendisine başarı dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Durmuş Ali Karakoca ise görev süresi boyunca kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ederek, nazik kabulleri ve iyi dilekleri için Vali Hüseyin Kök’e şükranlarını sundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.
AviaMasters: Sky‑High Thrills in Quick‑Hit Casino Rounds
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70890 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38297 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10101 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7543 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”