Akşam Vakti 18:56
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinliğe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, yurt müdürleri, şube müdürleri, kurum personeli, sporcular ve gönüllü gençlik liderleri katıldı.
Uçhisar’dan başlayan yürüyüş, Aşk Vadisi güzergâhı takip edilerek Göreme Aşk Vadisi çıkışında sona erdi. Katılımcılar, Kapadokya’nın büyüleyici doğasında gerçekleştirilen yürüyüşte hem 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün anlam ve önemini bir kez daha vurguladı hem de sağlıklı ve aktif yaşam konusunda farkındalık oluşturdu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Hakan Keskin, etkinliğin birlik, beraberlik ve milli dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçladığını belirterek, bu tür organizasyonların gençlerin milli bilinç kazanmasının yanı sıra sporun ve sağlıklı yaşamın yaygınlaştırılmasına da önemli katkı sağladığını ifade etti.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenen vadi yürüyüşü, katılımcıların günün anısına çektirdiği hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
Am Trăit 100 de Ore la OscarSpin Casino Analiză Completă pentru România
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71350 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38871 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10224 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7660 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi