İkindi Vakti 17:13
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adli ve İdari Yargı 2026 yılı kararnamesi ile Nevşehir’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Çalış’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Başsavcı Çalış’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Arı, bu atamanın Nevşehir’e ve yargı camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sosyal Devlet yapısı çerçevesinde bütün kurumlarının uyum içinde çalışmasının önemli olduğunu söyleyen Başkan Arı, Nevşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yaparak devlet kurumları arasında sağlanacak güçlü iş birliği ve koordinasyonun, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin verimliliğini ve kalitesini daha da artıracağını vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Çalış ise nazik düşünceleri ve kıymetli destekleri için Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.
Nevşehir’de Kadın Dostu Kentler Eğitimi Gerçekleştirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70973 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38379 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10119 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7559 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme