Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Bengü, konserde “İki Melek”, “Korkma Kalbim” ve “Saygımdan” adlı şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran hayranları, sanatçının sevilen eserlerine hep bir ağızdan eşlik ederken Göreme Festival Alanı’nda şarkılar ve alkışlar gece boyunca yankılandı.
Konserin bir bölümünde telefonlarının ışıklarını açan müzikseverler, Bengü konserinde görsel bir şölen oluşturdu. Alanı aydınlatan ışıklar, sahne ile seyirci arasındaki bağı güçlendirirken konserin en etkileyici görüntülerinden birine imza atıldı.
Duygusal şarkılarıyla dinleyicilerine romantik anlar yaşatan Bengü, hareketli parçalarıyla da konserin temposunu yükseltti. Sanatçının güçlü yorumu ve sahne enerjisi, Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nin sekizinci gecesine damga vurdu.
Dokuz gün boyunca Nevşehir’in farklı noktalarında konserlerden sergilere, söyleşilerden atölyelere, çocuk etkinliklerinden gastronomi programlarına uzanan yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yapan festival, 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek son gün programının ardından tamamlanacak.
Festival programı ve etkinliklere ilişkin detaylı bilgilere, Türkiye Kültür Yolu Festivali resmi internet sitesi (https://kulturyolufestivali.com/) ve Instagram hesabı @turkiye_kulturyolu üzerinden ulaşabilirsiniz.

Genel
Genel
Genel
Genel
Genel
Genel
Nevşehir’de 8 Adet Kayıt Dışı Telefon Ele Geçirildi
Kıratlıoğlu ve 15 Temmuz Mahallesi’nde Dev Altyapı Hamlesi Başladı
Başkan Rasim Arı ve Nevşehir Heyeti İçişleri Bakanlığı’nda
Aranan 11 Şahıs Yakalandı
Tarımsal Araziler ve TAY Portalı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi