Güneş Vakti 12:53
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet’in 103. yılını kutlamanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Rasim Arı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Arı mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Aziz milletimizin, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 103. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cihan Harbi ve İstiklal Savaşı’ndan büyük bedeller ödeyerek çıkan Türk Milleti tarihte emsaline az rastlanır bir mücadele örneği ile yurdunu düşman işgalinden kurtarmış, egemenlik ve bağımsızlığından hiçbir zaman ödün vermeyeceği gerçeğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, destanlaşan kahramanlıklarıyla elde ettiği bu başarıyı, toprakları üzerindeki egemenlik hakkının yalnızca kendisine ait olduğunu simgeleyen Cumhuriyet ilanı ile taçlandırmıştır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 103. Yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu devleti ve güzel vatanı bizlere miras bırakan şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hepimize kutlu olsun.”
NTB “Kalite Denetimi”ni Başarıyla Tamamladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71490 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39000 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10266 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7699 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı