Akşam Vakti 18:09
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Göreme beldesinde yoğun yağışların ardından meydana gelen, can kaybı ve yaralanmaların yaşandığı toprak kayması ve kaya düşmesi bölgesinde incelemelerde bulundu.
Olayın ardından bölgeye giderek yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Milletvekili Çalışkan, AFAD İl Müdürü ve ilgili yetkililerden olayın meydana gelişi, bölgede alınan tedbirler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDİYORUZ”
Bölgede görev yapan ekiplerle görüşen Çalışkan, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Nevşehir’imizin Göreme beldesinde yoğun yağış sonrası meydana gelen toprak kayması ve kaya düşmesinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulunduk. AFAD İl Müdürümüzden ve yetkililerden yürütülen çalışmalar ve bölgedeki son durum hakkında bilgi aldık.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim Nevşehir’imizi ve ülkemizi her türlü afet ve felaketten muhafaza eylesin.”
BÖLGEDEKİ SON DURUM HAKKINDA BİLGİ ALDI
İncelemeleri sırasında AFAD ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Milletvekili Çalışkan, yetkililerle birlikte olayın yaşandığı alanı gezerek bölgedeki son durumu değerlendirdi.
Çalışkan’ın ziyareti, olayın ardından bölgede sürdürülen çalışmaların ve alınan tedbirlerin yerinde değerlendirilmesi açısından önem taşıdı.
Kapadokya’da Liberal Düşünce Kongresi: Bakan Tekin’den Eğitim ve Demokratikleşme Mesajları
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71497 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39018 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10278 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7706 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı