Akşam Vakti 18:07

TOBB Nefes Kredisi, işletmelerin finansmana erişimini kolaylaştırmak amacıyla yeniden hayata geçiriliyor. 3 Kasım 2026 Salı günü başlayacak başvurularda, firma başına 5 milyon TL’ye kadar kredi imkânı sunulacak.
TOBB’a bağlı oda ve borsa üyesi işletmelerin yararlanabileceği kredi kapsamında, bu yıl daha önce kredi kullanan firmalar da toplam limitlerini 5 milyon TL’ye tamamlayabilecek. Kredide 6 ay anapara ödemesiz dönem dâhil 48 aya kadar vade imkânı bulunuyor. Faiz oranı ise 24 aya kadar vadelerde yıllık yüzde 36, 24 ayın üzerindeki vadelerde yıllık yüzde 34 olarak uygulanacak.
Kredi başvuruları VakıfBank, Halkbank, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Garanti BBVA, Yapı Kredi, DenizBank ve QNB aracılığıyla yapılabilecek.
Öbekli: Üyelerimizin her aşamada yanındayız
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Öbekli, kredinin yeniden başlatılmasına ilişkin yaptığı açıklamada, üyelerin en önemli beklentilerinden birinin finansmana erişim olduğunu belirtti.
Seçim sürecinde gerçekleştirilen üye ziyaretlerinde finansmana erişim konusunun sıkça gündeme geldiğini ifade eden Öbekli, TOBB Nefes Kredisi’nin işletmelerin bu ihtiyacına önemli ölçüde cevap vereceğini kaydetti.
Öbekli, başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere kredinin yeniden hayata geçirilmesinde emeği geçenlere Nevşehir iş dünyası adına teşekkür ederek, NTSO olarak başvuru sürecinden sonuçlanmasına kadar her aşamada üyelerin yanında olacaklarını söyledi.
Nevşehir’de Öğrencilere Kültürel Miras ve Rehberlik Projesi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71503 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39028 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10282 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7710 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı