
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, tüm İslam aleminin, borsa üyelerinin ve tüm Nevşehir halkının Ramazan Bayramını tebrik etti.
Bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Borsa Başkanı Salaş,
“Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bu bayramı, diğer bayramlardan farklı olarak yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle getirilen sokağa çıkma yasağından dolayı evlerimizde kutlayacağız.
Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlatıp, gerekli önlemleri alarak, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılan hayırların kabul olmasını, Ramazan Bayramı’nın Milletimize ve İslam Âlemine barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyor, başta Borsa üyelerimiz olmak üzere, tüm Nevşehirli hemşerilerimin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Arı’dan RTÜK Başkanı Şahin’e ziyaret
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69560 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37038 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9928 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7367 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı