Güneş Vakti 12:59
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, canlı hayvan pazarı ve Nejdet Ersan Parkı’nda incelemelerde bulunarak petrol istasyonu açılışına katıldı.
Belediye Başkanı Rasim Arı, Alacaşar yolu üzerinde bulunan ve Kurban Bayramı öncesinde canlı hayvan satışının hareketliği hayvan pazarını gezdi.
Burada hayvan satıcıları ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Arı, bayramlarını kutladığı esnaf ve vatandaşlara hayırlı işler dileğinde bulundu.
Arı, incelemeleri sırasında Kurban Bayramı sonrasında hayvan pazarının daha modern bir hale getirilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.
Başkan Arı daha sonra Yeni Mahalle’de bulunan Nejdet Ersan Parkı’na geçti. Burada Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını bir süre izleyen Arı, çalışmalarda görev alan belediye personellerine kolaylıklar diledi.
29 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan açılışa tüm vatandaşları davet eden Arı, yeni yüzü ile Nejdet Ersan Parkı’nın mahalle sakinlerine ve Nevşehirlilere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Arı son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Tuncel Kardeşler Petrol İstasyonunun açılış törenine katıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları Toplantısı yapıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71344 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38870 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10224 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7660 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi