Güneş Vakti 12:53
İlimizde gerçekleşen yoğun kar yağışının ardından Kızılay Nevşehir Şubesi çalışmalarına ara vermeden devam ederken, sokak canlılarını da unutmadı.
Nevşehir genelinde 25’ten fazla kedi evi çeşitli bölgelere yerleştirilirken, Bayat Ekmek, Buğday ve Köpek Maması dağıtımları da merkez ve taşra bölgelerde devam etti.
Konuyla İlgili açıklamalar da bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek “Sokağa çıkma kısıtlaması süresince Nevşehir Kızılay olarak tüm çalışmalarımız devam etmektedir.
Bu bağlamda da sokak canlılarını unutmayıp onlara barınma konusunda ve yemleri konusunda destek sağladık.
Asırlar öncesinden Hz. Ömer (r.a.) ‘Dağlara buğdaylar serpin. Müslüman ülkede kuşlar aç demesinler.’ sözüyle bizim inancımızda insana verilen değerin yanı sıra diğer canlıların da kıymeti harbiyesini çok anlamlı ve vurgulu biçimde ortaya koymuştur.
Biz de kış koşullarının iyiden iyiye bastırdığı ve karın her yeri kapladığı bu günlerde böyle bir anlayışı kurum olarak kendimize düstur edinerek ve Allah rızası için bu uygulamayı gerçekleştirdik.
Bu çalışmada emeği geçen tüm Genç Kızılay Gönüllülerine teşekkür ederim” dedi.

‘Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi’nin 2. sayısı çıktı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71515 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39044 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10292 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7720 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı